Titel Ned. Werkkampioen voor Go Back Skyhawk

De titel Nederlands werkkampioen is door de Raad van Bekeer op Kynologisch Gebied in Nederland uitgereikt aan de Labrador Retriever Go Back Skyhawk, NHSB 3168346, eigenaar Wendie Dekker

Guiness aka Go Back Skyhawk

De titel Nederlands Werkkampioen wordt toegekend aan de hond die drie Nederlandse resp. reserve-werkkampioenschapsprijzen heeft behaald, mits de (reserve) werkkampioenschapsprijzen zijn behaald in twee wedstrijdseizoenen, de hond ten tijde van het behalen van de laatste werkkampioenschapsprijs de leeftijd van twee jaar heeft bereikt en de hond op een tentoonstelling of kampioenschapsclubmatch als bedoeld in hoofdstuk IV van het Kynologisch Reglement op een leeftijd van tenminste vijftien maanden de kwalificatie ‘uitmuntend’ of ‘zeer goed’ heeft behaald.