Titel Ned. werkkampioen Garrethall Quiff

De titel Nederlands werkkampioen is door de Raad van Bekeer op Kynologisch Gebied in Nederland uitgereikt aan de Labrador Retriever Garrethall Quiff , NHSB 2811612, eigenaar Rinus Heijmans.

Onze Herrie kreeg postuum deze titel toegewezen. In 2017 werd hij veldwerkkampioen en nu dan ook Nederlands werkkampioen. We zien het als een mooi eerbetoon

Garrethall Quiff 

De titel Nederlands Werkkampioen wordt toegekend aan de hond die drie Nederlandse resp. reserve-werkkampioenschapsprijzen heeft behaald, mits de (reserve) werkkampioenschapsprijzen zijn behaald in twee wedstrijdseizoenen, de hond ten tijde van het behalen van de laatste werkkampioenschapsprijs de leeftijd van twee jaar heeft bereikt en de hond op een tentoonstelling of kampioenschapsclubmatch als bedoeld in hoofdstuk IV van het Kynologisch Reglement op een leeftijd van tenminste vijftien maanden de kwalificatie ‘uitmuntend’ of ‘zeer goed’ heeft behaald.